Tilbage           

 

19. juli 2005:

Så fik vi endelig resultatet af Dinas eskapade at se ! 7 drenge og 2 piger....pyha hårdt for Dina men så sandelig også for os :)

29. juli 2005:

Så er de sørme begyndt at åbne deres små klugger....Samtidigt er vi begyndt at give Enzo (nr. 6) lidt erstatning, han tager ikke så meget på og er den mindste. Skal lige have lidt hjælp til at kunne slås med de andre om patterne.

5. august 2005:

Vi har i dag klippet 9x18 kløer....De vokser meget hurtigt, og de kradser og river jo godt i Dinas patter, så for hendes skyld...

6. august 2005:

Flere er begyndt at stagnere lidt i vægt, så vi har prøvet at give dem noget "rigtigt" mad :). Tun blandet med kogt vand og knust hvalpefoder med A38. MUMS ! Det glider fint ned (men sviner en del...).

13. august 2005:

De spiser mere og mere "almindeligt" mad hvilket passer Dina udmærket :) Og flere af dem har hele gebisset fremme ! Kan mærkes...

Derudover er de næsten holdt op med at besørge i kassen, i stedet står de op og gør det på gulvet - nogle gange rammer de aviserne, andre gange ikke ...:( Stakkels Gitte vasker gulv 5-7 gange dagligt...

Deres "personlighed" skinner mere og mere igennem og det ser ud som om vi er beriget med ALLE slags :)

De vil gerne lege med papfar Jake og han har samtidigt overtaget megen af vedligeholdelsen af dem (vask og rens m.v.)

Det virker som om at Dina mener hun nu har gjort sin pligt (stiller dog stadig op til lidt babs og rengøring), men nu er det tid til at pleje hendes primadonna nykker og hvile sig på sofaen - så må Jake tage over (ligesom hos mennesker ..hehe).

20. august 2005:

Så har alle de hunde der er reserverede haft besøg af deres nye familier for 2 gang. Det gik fint - ingen har fortrudt endnu :)

Vi har holdt en annonce pause, idet der var en overvældende interesse efter de var i Den Blå Avis ! Men vi skal selvfølgelig have de sidste afsat, så den kommer i nok engang .

Derudover har de været en tur i haven for at udforske - de har helt klart lyst til mere end bare at være i bryggers og køkken...Pokkers....

De leger godt sammen og med papfar (se billedgalleri ). De leger gerne med aviser, papir, strømper osv...hvad de nu kan få fat i ! De er også begyndt at snuppe en lur i sofaen eller på gulvet eller under et skab - man skal vel lige finde det optimale sted.

De har fået klippet klør for anden gang (nøj de vokser hurtigt...) og de er blevet lidt svære at veje - dels pga. størrelsen og dels pga. deres bevægelighed :).

25. august 2005:

Tja vores lille køkkenvægt går kun til 3 kg, så vi kan ikke lige holde så nøje øje med vægten men de tager da på :). De rammer avisen for det meste (dog ikke hvis den er for ulækker...). De elsker at være ude i haven og vi har i dag bestilt 9 x liner og halsbånd ! Vi skal jo ud og gå tur i nabolaget.

De tester sovepladser, og noget af det bedste er i køkkenet lige i hjørnet ved lågen til skraldespanden - lidt besværligt. Vi har  lidt udfordringer med de 2 voksne hunde som syntes det er SÅ hyggeligt at lukke de små ud i hele stuen :(

05. september 2005:

Så er alle hvalpene afsat/reserverede :), men vi er allerede ved at fortryde (hehe) - de er jo skønne ! De har været ude og gå tur i line og det går fint, de skal blot lokkes lidt engang imellem. Ebur's (Enzo's) nye ejere var de første der tog deres lille ny med på tur og de fik hilst på Silke, en Golden der bor på vejen. Alt gik fint! De er begyndt at bevæge sig i HELE baghaven (også i kompostbunken). De vil også helst tisse på aviserne, og Velcro skrabede i går på døren for at komme ud og tisse !! Om morgenen bliver de alle lukket ud og det første de gør er at tisse, så lidt mam hos Dina og så skal der skides...Alt sammen udenfor :). Vi tror nok de hurtigt vil blive renlige - blot de nye ejere er villige nok til at lukke dem ud.

Nu er der jo kun en lille uge tilbage før de begynder at forlade os (snøft) så vi går og leger med tanken om et professionelt gruppebillede af dem til pejsevægen...

07. september 2005:

Vi har i dag været til en professionel fotograf for at få taget et gruppefoto af alle hvalpene. Det var en svedig tur - det var ikke nemt, men vi håber selvfølgelig på et godt resultat til væggen over pejsen :)

08. september 2005:

Bella var til et tjek hos dyrlægen fordi hun er lidt rød i kanten af det ene øje, og det havde ikke hjulpet med kamillethe-badning. De mente (ligesom vi) at det så være ud end det var fordi hun er hvid omkring øjet - så det er kun synligt når hun bliver "rød i hovedet"...

10. september 2005:

Så er de færdige med deres ormekur nr. 2. En lille pille smurt ind i leverpostej :)

11. september 2005:

HUUUULLLKKK!!! Nu har de 3 første forladt reden. Vi har i dag sagt farvel (og på gensyn) til Futte (Bingo), Ozzi (Velcro)

og Bølle (Dingo).

07. september 2005:

Hvalpene har været til fotograf - resultat kan ses her på siderne senere.

03. november 2005:

Vi er endelig ved at vende os til at de kære små ikke er her længere. Dina er blevet steriliseret og hun er i super legehumør. Dina og Jake er endnu mere glade for hinanden og hun er en rigtig kælegøj. Vi har set den førstefødte Ozzy (Dino) og fået brev og billeder af Futte (Bingo) - se på hans side.

Vi glæder os til at høre fra og se resten også - om ikke før så til hvalpetræf til foråret.